Salai
Посетитель
Мастер критики 0
Всего сообщений: 4
|
 |
« : Февраля 22, 2010, 23:28:01 pm » |
|
У чорному світі зла і брехні За білії крила вчепилась твої. Ти ніс мене вгору, туди до небес, А я так хотіла до едельвейс. Та Бог повелитель і там ти слуга Не чуєш мене бо я є чужа Я квітку надії просила, а ти: "Кохання не тут, воно на Землі Кохання тут - гріх, там це - любов Ти робиш тут - гріх, там - даєш кров!" Ти невблаганний - моя це вина Не можна хотіти того, що нема... Вибач мені, я не хотіла думала Бог дасть мені крила, щоб стати як ти, Стати душою й летіти все вдаль поруч З тобою... 26.02.2008р.
Зелені очі мов смарагди, Бачу в різних я речах, То на джинсах класні стрази, То травичка на лугах. Ти цікава таємнича І глибока, як ріка, А душа в одночас дика, То спокійна і легка. Ти ненавидиш, кохаєш, Пробачаєш і живеш, А пізніше запитаєш : "Як й для чого це усе?" Потім ти десь прочитала Й зрозуміла зміст життя, Ти для нього народилась І що ти така одна! 26.02.2008р.
Я пішла ... Я вас покинула я знаю... Я не хотіла вийшло так, Верталася з вечірки,а пішла до раю, Продовжить вечір не хотіла так : Я йшла і йшла і раптом впала Під звуки гальм останній крик лиш подала. Над власним тілом покружляла І до дому я пішла. Я не хотіла спати, я літала Над рідним батьківським житлом, І чула те, що не жива - я І мати рідненька біжить бігом. Кричить і плаче, а душа її Щемить й горить вогнем Я б потушила мамин біль Якби буда живим дощем. Незнаю я, як приглушити Біль моіх батьків, я б зараз же Пішла б до раю й просила б Бога, Щоб мен він оживив. Та це прохання марне, Мабудь багато я згрішила?! Чи хтось в минулому згрішив?! А я гріхи ці кров" ю змила, Того хто нагрішив. Не треба плакати, не треба Я буду жити вічно там- У серці вашому й на небі Мої кохані я вже там... Тому ці сльози - буревій шалений У моїй душі, простіть мене мої рідненькі, Простіть, я мушу далі йти... (Пам"яті Мишляєвої Оксани Юріївни, 09.06.1990 - 24.02.2008) 17.03.2008р. написанмй вірш
Найти свою книгу із безліч книжок, Найти свою книгу, що знає мій рок, Найти свою книгу про долю мою, Можливо тоді вірний шлях я найду, Можливо тоді тих помилок не зроблю Десь добавлю, а десь зачеркну, Можливо майбутнє собі оберу... Хто він? І де він ? Що долю мою написав, Можливо помер,можливо ще юн, А можливо вже стар, А долю мою наперід уже знав. Можливо це світ влаштований так, У певний період є певний такт. Він як годинник то"тік", а то "так" І стрілка по колу там "тік, а тут "так" Там "так", тут"тік" По колу влаштований наш дивний світ Та в цей період у цьому житті Ця доля належить сьогодні мені. А дась незабаром, або, коли я помру Хтось отримає долю мою, А хтось вже прожив моє життя І все йде по колу, але це вже не я... 17.12.2009р.
****** В житті моєму був художник ... Він малював для мене сни, І кожен ранок й кожен вечір, Він був для мене Богом на Землі. Я раптом вийду на подвір`я Дивлюсь картина білого листа Нічого я не бачу навколо - пустота. І ось цей пензлик, як те сонце Намалював для мене шлях, Бабусь, що дивляться в віконце І кожен крок, і в лавці цвях. Він фарбами розмалював моє життя, Лиш тоді відчула те, що справді я жива. Тоді напевне знала, кого кохала Й з ким кохалась, кому брехала, А кого боялась, кого я зневажала, А кому добра бажала, Кому життя я дарувала. І це все тілом відчувала: Коли в коханні зізнавалась, Коли тремтіла та шарілась Коли боліло, в голові крутилось, Коли жити не хотілось, Коли сльози по щоках котились. Коли нещасна і щаслива, Коли сумна і боязлива. Я це хотіла пізнавати І далі в себе поглинати, Та кінчилися фарби І я стала це втрачати : Не боялась не страждала, Не кохалась не кохала, Не сумна не боязлива Я в собі це погубила, Бо байдужою ставала І в собі все закривалась, Вся картина сірою здавалась, А я, як жовтий лист осінній З іншим листям все зливалась Той запах, смак і звук Зберегти я не старалась І з листям більше все зливалась... Вирізнятись не хотілось Просто я боялась, що втрачала те, Що відчувала і тоді картина Білим смутком стала. Тоді вже я не існувала... 26.08.2009р., 02.01.2010р.
Флейта Якби була я флейтою чарівною, Розвіяла б твої ці сірі дні - Мелодію магічну грала я тобі. Куди захочеш милий мій тебе я віднесу, На крилах музики моєї у казку занесу: Де рицар ти відважний, а я в полоні в ворогів, Ти визволив мене і серця дамою зробив, Щоб я кохала вічно і ти мене любив. Якщо не любиш ти казки, то може Рай захочеш на Землі?! Я враз заграю музику і ми відправимось туди. Ти будеш Богом Вседержителем - Царем серед царів, а я твоїм служителем - Рабом серед рабів. Ти будеш вічно правити у Вічності Твоїй, Ая вічно служитиму і гратиму Тобі. Якщо не хочеш раю, то може пекло по душі?! Я враз тобі заграю і ми відправимось туди. Володар в пеклі - ти - творець усьої Нечисті, пороків, зла, брехні - Усе це чорне і належить лиш тобі. Та я зтобою до кінця, куди ти туди і я, І в останні твої дні, я з тобою й граю лиш тобі. Якщо не любиш містики й не слухаєш казки, То може в світ науки відправимося ми?! Куди захочеш милий мій тебе я віднесу, Шкода, що тільки в мрії, бо я земна І на Землі живу. 08.04.2008р.
***** Буває так коли тривога на душі Я маю те, що бережу в житті - Його мого у серці і житті. Я втрачу сенс мого життя, Без нього я як нежива - Не маю ласки і тепла... В його руках уже вона... Заграла скрипка у душі, Побігли сльози по щоці. Вони в обіймах в теплоті, А я на зриві, на межі. Це чорні дні мого життя. Шукаю вихід, він один Іду з життя зі смертю на один- Ось так бурлить в крові адреналін, Коли в житті ти сам - один.
|